طرز تهیه سالاد بروکلی با زنجفیل و گوشت

سالاد بروکلی با زنجفیل و گوشت
نوع غذا:
سالاد
وعده غذایی:

ناهار شام

زمان پخت : 50دقیقه
زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه

کالری : 230 گرم، پروتئین : 22 گرم، چربی : 8 گرم، چربی اشباع شده : 2 گرم، کلسترول : 37 میلی گرم، گلوسید : 12 میلی گرم، فیبر : 5 گرم، قند : 4 گرم، سدیم : 317 میلی گرم، پتاسیم : 813 میلی گرم

بیماران قلبی

فیله گوشت : 250 گرم

روغن کنجد : 2 قاشق چایخوری

سیر خرد یا له شده : 2 حبه

زنجبیل تازه‌ی ورقه ورقه شده : یک قاشق غذاخوری

کلم بروکلی : 4 فنجان

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : یک عدد

سس سویا (با کمترین میزان سدیم) : یک قاشق غذاخوری

آب گوشت : 50 میلی لیتر (یک چهارم فنجان)

سبزیجات سبز (مطابق با سلیقه و ذائقه‌ی خود) : 4 فنجان

سرکه : 2 قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده‌ی تازه : یک قاشق غذاخوری

دانه‌ی کنجد : نصف قاشق چایخوری

نمک : به مقدار لازم


* چربی فیله را کاملاً جدا کرده و به تکه های کوچک تقسیم کنید.

* یک قاشق از روغن کنجدتان را در یک ماهی تابه‌ی نچسب ریخته و اجازه دهید داغ شود.

* گوشت، سیر و زنجفیل و مقداری نمک را داخل ماهی تابه ریخته و اجازه دهید چند دقیقه سرخ شوند.

* اگر دوست دارید گوشتتان کاملاً پخته شود اجازه دهید مدت زمان بیشتری روی شعله بماند.

* سپس مواد را داخل یک ظرف دیگر بریزید و دوباره ماهی تابه را روی شعله قرار دهید.

* بقیه‌ی روغن را در ماهی تابه ریخته و بروکلی، فلفل دلمه ای خرد شده، آب گوشت و سس سویا را به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد پخته شود. لازم است سبزیجات نرم شوند ولی بهتر است زیر دندان بیایند و له نشده باشند.

* گوشت را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد به خورد هم برود و طعم بگیرد. سبزیجات سبزی که از قبل آماده کرده‌اید را داخل دیس ریخته و روی آن‌را با مواد پخته شده بپوشانید. سرکه را روی مواد بریزید. گشنیزهای خرد شده و دانه های کنجد را روی غذا پاشیده و سرو کنید.

منبع : http://www.tebyan.net

1

تعداد بازدید: 33