طرز تهیه رولت خامه ای در خانه

رولت خامه ای یک شیرینی خوشمزه مناسب برای مهمانی ها و مجالس می باشد

http://dl.oghyanos.ir/uploads/146124844086041.jpg

رولت خامه ای یک شیرینی بسیار خوشمزه است که می توانید در میهمانی های خود از آن استفاده کنید. می توانید این شیرینی خوشمزه را برای جشنها در خانه درست کنید.

مواد لازم برای رولت خامه ای :

 تخم مرغ5 عدد
شکر150 گرم
 آبجوش1/2 استکان
شربت1/4 استکان
آرد150 گرم
خامه فرم گرفتهبه مقدار لازم
شکلات برای تزئینبه مقدار لازم

 

طرز تهیه رولت خامه ای :
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده ها را با شکر مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید. آبجوش را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه سفید و غلیظ شود.

شربت را به این مواد بیفزایید. سفیده ها را نیز جداگانه بزنید تا فرم بگیرد. بعد زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید.

آرد را به مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ بیفزایید و همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. کف یک سینی 40 در 60 سانتیمتری را کاغذ بیندازید.

مایه را روی کاغذ بریزید و با پالت روی آن را صاف کنید و در فری که با آخرین درجه گرم کرده اید، به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

بعد از اینکه نان رولت را از فر خارج کردید، روی آن را بپوشانید تا خنک شود. رولت را روی یک کاغذ روغنی برگردانید. سپس آن را لوله کنید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید.

بعد از یک ساعت، نان را باز کنید و سطح آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید و دوباره آن را لوله کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید.

و در آخر روی رولت را با شکلات یا خامه به دلخواه تزئین کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x