طرز تهیه بادمجان شکم پر
مواد لازم
پیاز نگینی 1 عدد
سیر 4 حبه
سویا به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده 400 گرم
فلفل دلمه بزرگ 1 عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
بادمجان 2 عدد بزرگ
کدو 1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی 4 عدد متوسط
نمک, فلفل, ادویه کاری, زرد چوبه به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله 1
ابتدا پیاز ها را نگین خورد کرده با کمی رغن تفت میدهیم سپس سیر های رنده شده را اضافه میکنیم بعد از کمی تفت سویا و گوشت چرخ کرده را اضافه مینمایم سپس ادویه ها را اضافه میکنیم بعد هم فلفل های نگینی را اضافه میکنیم در آخر رب گوجه فرنگی به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.
مرحله 2
بادمجان ها را بعد از شستن دو نیم کرده و سرخ میکنیم و همینطور کدو ها را سرخ میکنیم سپس یا یه قاشق کوچک داخل بادمجان ها و کدو ها را خالی میکنیم و درون آنها را با مواد بالا پر کرده و روی آنها را با پنیر میپوشانیم و در ظرف مخصوصی که سس را از قبل آماده کرده ایم و در ظرف ریخته ایم می گذاریم.
مرحله 3
سس مواد اضافه از شکم بادمجان و کدو ها را با گوجه های رنده شده و کمی سیر و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی تفت میدهیم و یک سس تقریبا رقیق بدست می آوریم.