سه شنبه , 4 اردیبهشت 1403

طرز تهیه آب‌ نبات بادام زمینی در خانه

این آب‌ نبات بسیار آسان درست می شود و می توانید هر زمان که دوست دارید در خانه درست کنید. در ضمن تا یک هفته هم در فضای باز سالم می ماند.

 

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1422379027741.jpg

آب‌ نبات بادام زمینی را به راحتی در خانه درست کنید

 

  • تعداد: 72 عدد
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

  • 2 پیمانه شکر
  • یک پیمانه  شيره‌ى ذرت‌ (آميزه‌ى شيرينى‌ كه‌ از نشاسته‌ى ذرت‌ مى‌سازند)
  • نصف پیمانه آب
  • ¼ پیمانه کره
  • 2.5 پیمانه بادام زمینی
  • 1.5 قاشق چایخوری جوش شیرین

طرز تهیه

1.    کف دو سینی فر کاغذروغنی قرار دهید. سطح آنها را با کره چرب کنید و کنار بگذارید. در یک قابلمه، شکر، شیره ذرت، آب و ¼ پیمانه کره را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا به مرحله جوش برسند. حرارت را کم کنید و بگذارید همین طور نیم جوش باقی بماند. حدود 30 دقیقه کافی است.

2.    بادام زمینی ها را اضافه کنید و روی حرارت ملایم به هم زدن ادامه دهید. باید حدود 15 تا 20 دقیقه این مراحل ادامه داشته باشند تا مخلوط هم غلیظ و سفت شود.

3.    قابلمه رااز روی حرارت بردارید. جوش شیرین را روی مخلوط شیره ذرت بریزید و سریعا هم بزنید. وقتی یکدست شدند، مواد را روی کاغذهای روغنی بریزید. آنها را در دمای اتاق کنار بگذارید تا سفت شوند.

4.    این آب نبات ها را می توانید تا یک هفته در دمای اتاق نگهداری کنید.

برترین ها

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x