پنجشنبه , 30 فروردین 1403

روش پخت نیمرو داخل گوجه فرنگی

این تخم‌مرغ‌ها خیلی راحت آماده میشن و چون آب گوجه رو جذب می‌کنن، بافت آبدار و خوشمزه ای دارن.
 مواد لازم:
  •     گوجه فرنگی ۶ عدد بزرگ
  •     روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     برگ آویشن ۱ قاشق غذاخوری
  •     سیر ۲ حبه
  •     تخم مرغ ۶ عدد بزرگ
 نیمرو داخل گوجه فرنگی
آماده کردن مواد برای تهیه نیمرو داخل گوجه فرنگی:

1. یک سوم سر گوجه فرنگی‌ها رو از بالا جدا کنید و توی اون‌ها رو با قاشق خالی کنید.

2.  سیرها رو پوست گرفته و ورقه‌ورقه کنید.

طرز تهیه:

1. فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. گوجه فرنگی‌هار و در سینی فر بچینید، به اون‌ها کمی روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه بزنید.
2.برگ‌های آویشن و ورقه‌های سیر رو روی اون‌ها پخش کنید. اون‌ها رو برای حدود ۳۰ دقیقه تا کاراملی و نرم بشن در فر بپزید.
3.در هر گوجه یک تخم‌مرغ بشکنید و کمی نمک و فلفل به اون‌ها اضافه کنید. دوباره اون‌ها رو در فر بذارید و برای حدود ۷ تا ۹ دقیقه تا تخم‌مرغ ببنده، بپزید.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x