چهارشنبه , 5 اردیبهشت 1403

روش درست کردن پاستیل با طعم انار

روش درست کردن پاستیل با طعم انار

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1449444416641.jpg

 

شب یلدا ( شب چله ) کودک تان را با پاستیل های انار خانگی شیرین تر کنید
شب یلدا یا همان شب چله یکی از بهترین و ماندگارترین شب ها برای ایرانیان است. کودکان هم از این قاعده مستثنا نیستند و شب چله برای شان یک شب به یاد ماندنی است. این بار با پاستیل های خانگی به شکل انار کودک تان را خوشحال کنید.
مواد لازم برای پاستیل انار برای شب یلدا :

 شکر  یک دوم پیمانه
گلوکز مایع یک چهارم پیمانه
پودر ژلاتین یک چهارم پیمانه
آب میوه طبیعی (آب انار)  150 میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی)

طرز تهیه پاستیل انار برای شب یلدا :
شکر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید.
گلوکز را به آنها اضافه کنید.
آب میوه را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید.
اجازه بدهید تا مایع به جوش بیاید و شفاف بشود.
بگذارید کمی از حرارت بیفتد و قالب های مخصوصی را با آب سرد مرطوب کنید و مایع را به آرامی درون آنها بریزید.
البته من یک قطره رنگ خوراکی قرمز ریختم برای شکل های انار. شما می توانید نریزید.
در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
به روشی که ژله را جدا می کنید پاستیل ها را از قالب جدا کنید و در صورت تمایل در شکر دانه رنگی ریز بغلطانید.

نکته 1 : گلوکز مایع در لوازم شیرینی فروشی موجود است.
نکته 2 : اگر قالب مخصوص نداشتید مایع را در ظرف چهارگوش بریزید و وقتی سفت شد با کاترهایی که در آب جوش فرو می کنید آن ها را به دلخواه برش بزنید.
نکته 3 : در تمامی دستورها منظور از پیمانه، پیمانه پلوپز هست.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x