تصاویری از کارگاه تولید گز در اصفهان

گز علاوه بر تنقلات شیرین ایران است بلکه مهم ترین خوراکی برای پذیرایی در مهمانی به ویژه در ایام نوروز می باشد.

گز یکی از تنقلات شیرین معروف و سنتی ایران است که در مناطق مرکزی ایران بخصوص اصفهان پخت می‌شود و به نوعی سوغاتی اصفهان محسوب می شود. در تهیه گز از شکر، سفیده تخم مرغ، بادکا، مغز بادام و پسته و هل و گلاب استفاده می‌شود.













0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x