اموزش تصویری پخت تخم مرغ اسکاچ

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1442007165391.jpg

این بار تخم مرغ اسکاچ درست کنید

 

مواد لازم برای تخم مرغ اسکاچ :

تخم مرغ آب پز۶ عدد
تخم مرغ خام۲ عدد
 گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
* پیاز کوچک خیلی ریز شده بدون آب۱ عدد
فلفل سیاه تازه ساییدهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
* سبزیجات معطردرصورت تمایل مقداری
آرد سفید1/2 فنجان
آرد سوخاری یا کورن فلکس یا برشتوک خورد شده۵ فنجان
روغن برای سرخ کردنبه مقدار لازم

* پیاز کوچک خیلی ریز شده بدون آب ( ترجیحا” کمی تفت داده شود) یا کمی پودر پیاز با گوشت مخلوط شود

* سبزیجات معطر خشک مثل سبزی دلمه یا ترخون ( درصورت تمایل با گوشت مخلوط شود)

طرز تهیه تخم مرغ اسکاچ :
گوشت را با نمک و فلفل و سبزیجات معطر و پیاز خردشده یا پودر پیاز ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند.

۲ عدد تخم مرغ  خام را با نمک و فلفل خوب هم میزنیم در ظرف جدا روی میز قرار می دهیم.

آرد و آرد سوخاری هم هر کدام در ظرف جدا.

گوشت آماده شده را به ۶ قسمت تقسیم می کنیم به صورتی که در عکس ها می بینید هر تخم مرغ آب پز را داخل یک قسمت گوشت می پیچیم:

 

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1442007166332.jpg

گوشت آماده شده را به ۶ قسمت تقسیم می کنیم و آن را مانند شکل پهن می کنیم

 

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1442007167243.jpg

هر تخم مرغ آب پز را داخل یک گوشت قرار می دهیم

به صورت زیر از سلفون برای پیچیدن گوشت دور تخم مرغ استفاده می کنیم. اگر آشپز حرفه ای هستید این کار را در دستتان هم می توانید انجام بدهید:

 

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1442007168074.jpg

گوشت را به اطراف تخم مرغ می پیچیم و اطراف آن کامل می بندیم
کوفته های آماده را در آرد بعد تخم مرغ هم زده بعد آرد سوخاری می چرخانیم و درون روغن سرخ می کنیم:

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1442007168935.jpg

 

گوشت ها را در آرد سفید غلت می دهیم

 

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1442007372871.jpg

بعد از آرد سفید در زرده تخم مرغ می غلتانیم

 

http://dl.oghyanos.ir/uploads/14420073742.jpg

در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و بعد در روغن سرخ می کنیم

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x