اموزش تصویری تهیه پراشکی تن ماهی به شکل ماهی

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1427668832551.jpg

  

مواد لازم برای خمیر پیراشکی:

آرد سفید ۲ و نیم پیمانه
 بکینگ پودر١ قاشق غذاخوری
 خمیر مایه١ قاشق غذاخوری
 ماست نصف پیمانه
شیرنصف پیمانه
روغن مایعیک چهارم پیمانه
نمکنصف قاشق چایخوری
شکر١ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر پیراشکی تن ماهی :
۱- ماست، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید.
۲- خمیر مایه و شکر را روی مخلوط ماست بپاشید .

۳- بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدهید تا خمیر یک دستی درست شود.

۴- روی خمیر را بپوشانید و بذارید به مدت  یک ساعت یا تا وقتی که حجم آن دو برابر شد استراحت کند.

 

مواد لازم میانی برای پیراشکی تن ماهی :

 تن ماهی٢ قوطی
 آبلیموکمی
پیاز خرد شده ٢ قاشق غذاخوری
 گوجه فرنگی ١ عدد کوچک
پنیر سفید (لیقوان+خامه ای)۱۰۰ گرم

طرز تهیه پیراشکی تن ماهی :
۱- خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
۲- هر قسمت را با وردنه مانند شکل زیر باز کنید.

۳- خمیر را از درازا به ٣ قسمت مساوی تقسیم کنید و با نوک چاقو نشانه گذاری کنید (مواظب باشید خمیر پاره نشود).

۴- دو طرف خمیر شیارهایی مورب ایجاد کنید.
۵- همه ی مواد میانی را در وسط خمیر بریزید.

۶- مانند تصویر شیارها را روی هم قرار دهید.http://dl.oghyanos.ir/uploads/1427668833672.jpg

  

۷- زرده تخم مرغ را روی پیراشکی می مالیم و روی آن سیاه دانه می پاشیم.
http://dl.oghyanos.ir/uploads/142766883473.jpg

  

زمان پخت :
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت نیم ساعت .

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1427668832551.jpg

 

 

منبع : ashpazi.blog.ir

1 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x