پنجشنبه , 6 اردیبهشت 1403

آموزش دورچین سیب زمینی به شکل رز

 

 

این رزهای خوشگل، جون میده برای تزیین ظرف مرغ و دیس ها ..مخصوصا توی مهمونی.. خیلی هم آسونه درست کردنش ولی در نهایت جلوه زیبایی به سفره می ده

مواد لازم:

سیب زمینی

ابزار برای ورقه کردن سیب زمینی (یا چاقو)

قالب مافین یا فنجون یا هر ظرف گرد گود

روغن

نمک و فلفل قرمز

طرز تهیه:

سیب زمینی رو که بهتره گردش رو انتخاب کنین پوست می گیریم و می شوریم و با ابزار ورقه ش می کنیم…نه خیلییییییی کلفت و نه خیلی نازک…از ورق های چیپس یکم کلفت تر…من با چاقو بریدم..نشد نازک ترکنم…یه سری اول هم با این ابزاره اسلایس چیپسی کردم که دیدم خیلی نازکه

ورقه های سیب زمینی رو نشورین!! چرا؟! چون نشاسته ش برای چسبیدن ورقه ها بهم لازمه! قالب مافین یا کاسه یا فنجون گرد رو چرب می کنیم..می تونین از روغن جداکننده هم استفاده کنین…..فر رو روی 200 روشن می کنیم و شروع می کنیم به چیدن سیب زمینی ها جوری که هر ورق روی لبه ورق قبلی بیاد

ببینین لایه های سمت راستی یکم کلفته…شما به ضخامت لایه های سمت چپ درنظر بگیرین

برای وسط رز هم یه ورق نازک سیب زمینی رو به این شکل می پیچونیم و وسط می ذاریم

به این شکل گل هامون رو آماده می کنیم…فقط یادتون باشه که قالب رو قبلش خوب چرب کنین…حالا روی گل ها رو هم روغن اسپزی می کنیم..بهتره که اسپری بشه اما اگه نشد، با برس روغن بمالین

میره توی فر به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها آماده بشه.. اون سومی هم لایه های ضایعاتی سیب زمینی رو رو هم چیدم :))

دقت کنین که با خلال لایه های وسطی رو چک کنین که پخته باشن…البته اگه ضخامت رو زیاد نکرده باشین کاملا پخته میشن

وقتی آماده شد خیلی آروم با یه چنگال اطرافش رو آزاد کردم و زدم زیرش..خیلی راحت در اومد…روش نمک و فلفل قرمز یا آویشن بپاشین..می تونین ورقه ها رو قبل از پیچیدن هم کمی نمک روش بپاشین

خیلی ناز و گوگولی هستن..نه؟! راه دیگه ش هم اینه که شما ورقه ها رو با خلال دندون بهم فیکس کنین..وقتی رز ها رو اینجوری آماده کردین داخل روغن داغ (توی ظرف گود..مثه سوخاری کردن) بندازین…اینم برای اونایی که فر ندازن یا دوست دارن چرب و چیلی تر و خوشمزه تر بشه

در هر صورت تزیین زیبا و خوشمزه ایه برای کنار دیس ها….

فقط دقت کنین که ورقه هاتون نازک باشه…توی فر چک کنین که داخلش خام نمونه و بیرونش نسوزه…حتما روی ورقه ها رو هم چرب کنین که خشک نشه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x