آموزش تهیه شکر رنگی

 

 

یکی از مواد تزیینی قنادی که توی خونه به راحتی میشه تهیه کرد همینه که برای تزیین بیسکویت، شیرینی و … خیلی کاربرد داره

مواد لازم:

شکر

رنگ مجاز خوراکی

روش تهیه:

من از رنگ ویلتون استفاده می کنم که ا زقبل دارم…مارک نیلگون هم گویا خوبه و دوستان راضین ازش…ویلتون تقلبی زیاد تو بازار اومده…اصلش هم گروون شده خیلی

خیلی آسون…توی یه کاسه شکر رو به مقدار دلخواه می ریزیم..کمی از رنگ خوراکی توش می ریزیم

و با دست که البته دستکش پوشیدیم خووووووب مخلوط می کنیم

همین…آماده ست…من توی شیشه دردار داخل کابینت نگه می دارم

برای تزیین لبه لیوان و گیلاس نوشیدنی ها هم خیلی کاربرد داره…

برای این کار..کافیه توی یه ظرف کوچیک (البته بزرگتر از دهانه لیوان) کمی عسل بریزین و لیوان یا گیلاس رو توش وارونه بذارین تا لبه هاش آغشته به عسل بشه

حالا لبه لیوان رو توی ظرف شکر رنگی فرو کنین …شکرها به عسل می چسبن و ظاهر زیبایی به کارتون میدن

الان نوشیدنی مورد نظر رو با احتیاط توش بریزین

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x