قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / انواع غذا / طرز تهیه رولت مرغ و ژامبون

طرز تهیه رولت مرغ و ژامبون

در این مطلب میخوایم بهتون طرز تهیه رولت مرغ با ژامبون وفلفل دلمه‌ای رو بدیم که ۳۰ دقیقه ای آماده میشه و میتونین با کاهو و سس مایونز نوش جان کنید.

رولت مرغ و ژامبون ساده

 

 

 

 

مواد لازم

  • مرغ (فیله) ۶ قطعه
  • ژامبون ۱۲ ورق
  • پنیر پیتزا ۶ ورق
  • فلفل دلمه ای (قرمز و زرد) ۲ عدد
  • سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری
  • برگ بو ۳ عدد
  • آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
  • زعفران به مقدار لازم
  • آب پیاز ۱ پیمانه
  • سیر ۲ حبه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه

ابتدا فیله های مرغ را روی سطح کار قرار داده و روی آن نایلون بکشید و خوب بکوبید تا پهن شود سپس داخل ظرف در داری قرار داده و روی آن آب پیاز،برگ بو،سیر،آبلیمو و زعفران بریزید و آن را ۴۵دقیقه تا ۱ساعت داخل یخچال قرار دهید.

سپس ظرف را خارج کرده و سس مایونز را به ان اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و ۴۵دقیقه دیگر هم داخل یخچال بگذارید.فلفل دلمه ای ها را نگینی کرده و چند دقیقه با روغن تفت دهید.

بعد از زمان طی شده فیله های مرغ را خارج کرده و روی هرکدام ۲ورق ژامبون قرار دهید، کمی نمک و فلفل زده و رویش فلفل دلمه ای و بعد پنیر پیتزا قرار دهید.

حال فیله را کاملا رول کنید و دو سر رولت ها را نیز با خلال چوب خوب ببندید.کف سینی فر یا ظرف مورد نظرتان را کاغذ روغنی بیندازید یا با روغن چرب کنید سپس سینه های مرغ رول شده را روی آن بچینید ، روی رول های مرغ را با برس مقداری روغن زیتون بزنید.

سینی را داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا رولت های مرغ بپزند.

سایر نکات

  1. در صورت تمایل از مواد دلخواه دیگری در داخل رولت استفاده کنید.
  2. بهتر است از ژامبون گوشت استفاده شود.
  3. میتوانید به جای پنیر پیتزا از پنیر موزارلا هم استفاده کنید.

 

منبع:سراشپز پاپیون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × سه =